Galéria

 Az Egyszer-Volt Gyerektábor és az OSC Vízilabda SE rendhagyó rajzpályázatot hirdet általános iskolásoknak, „Rajzolj, hogy adhassunk!” címmel.

A pályázatról

Karácsony közeledtével szeretnénk a gyerekekhez közelebb hozni a család nélkül, nem a saját otthonukban élő gyerekek problémáit, akiknél a szülői gondoskodás hiányát tovább nehezítik a szerencsésebb társaikénál szerényebb életkörülményeik. A kezdeményezés célja, hogy a gyerekek saját eszközeikkel hozzájáruljanak ahhoz, hogy a szorult helyzetben lévőket is megajándékozhassuk. Ezt úgy kívánjuk megvalósítani, hogy az általunk meghirdetett rajzpályázatra beküldött, és a szakmai zsűri által kiválasztott munkákból kiállítást rendezünk, majd azokat nagyszabású árverésen értékesítjük. A befolyt pénzösszeget a Cseppkő Gyermekotthonnak adományozzuk, mellyel szeretnénk a gyerekek mindennapjait szebbé tenni és a társadalomba történő integrációját elősegíteni. A kiállítás és az árverés részleteiről később adunk felvilágosítást.

A pályázók köre

Általános iskolás diákok, 6-12 éves korig.

Az alkotások témája

„Álmom…”

A pályaművek elkészítésének technikája kötetlen. A művek maximum A3-as méretben készülhetnek, maximum 5 cm széles paszpartuval ellátva. Az alkotó adatait (név, cím, telefon, életkor, iskola/osztály) a kép hátulján kérjük feltüntetni. A munkákat személyesen vagy postai úton az Aboriginal Budapest Apartments irodájába (1061 Budapest, Székely Mihály u. 3. 2/2.) kérjük eljuttatni.

Beadási határidő

2016. december 5. Az alkotásokat neves szakmai zsűri értékeli (elnök: Erkel László Kentaur – díszlet- és jelmeztervező, festő). A legkiemelkedőbb munkák (kategóriánként 5) díjazásban részesülnek. Kategóriák: I. 6-8 évesig II. 9-10 évesig III. 11-12 évesig. A legjobb 50 munkából kiállítást szervezünk, ami december 9-től tekinthető meg.

További információ: 06-30-496-1688-as telefonszámon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérhető.