Galéria

Mint cseppben a tenger – ilyen a mi otthonunk!

A közösség javát szolgáló munkák mindegyikét megtalálod nálunk: mindegy, miben vagy jó, itt szükség van a segítségedre!

Úgy érzed, kötelező feladat vár rád?
Ne hidd – meglátod majd, köztünk megváltozik a véleményed, megerősödik a szociális érzékenységed. A „kötelező” lesz az erényed!

A kultúra az erősséged?
A versmondás, a film, a festészet berkeiben vagy járatos? Avass be a titkaikba másokat is, találd ki hogyan és hozd tető alá – vagy valósítsd meg a mi terveink valamelyikét! Színjátékban vannak profik nálunk is, ám egy igazi színi előadás színpadra állítása még várat magára!

Tanári vénád van?
Korrepetáld matekból, fizikából vagy más tárgyból nálunk azokat, akiknek nem megy olyan jól, mint neked! Ha jobb jegyeket kap majd a pártfogoltad, az ő sikere a tiéd is lesz!

Szereted a természetet, a környezetet és tenni is hajlandó vagy érte?
Nagy parkunk van, ha körbesétálsz benne, biztosan lesz szuper kertépítő ötleted, amit irányításoddal a mi kis kertészeink megvalósítanak!

Odavagy a sportért?
Szerettesd meg a mozgás, a játék örömét a számítógép előtt lustuló gyerkőcökkel, vezesd be őket új, a mi kereteink között is űzhető sportág rejtelmeibe. Kezdheted az apróságokkal is, hiszen 3 éves korú csemetéink is vannak – számukra még minden újdonság.

Igazi vezéregyéniség vagy? 
Akire hallgatnak a többiek, aki mindig feltalálja magát, aki ontja magából az ötleteket? Szervezz érdekes, tartalmas programot és vezényeld le; de annak is örülünk, ha a már bevált, tradicionális eseményeink valamelyikét karolod fel.

És ez még nem minden!
Ha nagy ívben kerülöd, ami felesleges, ami hiábavaló, akkor itt a helyed – gyere a mi otthonunkba, hogy meglásd: téged várunk, a te segítségedre, a te munkádra van szükségünk

Cseppet sem fogod megbánni!