Galéria

Tisztelt Látogató!

Üdvözöljük a Cseppkő Gyermekotthoni Központ honlapján!

2016. július 1-jétől a Cseppkő Gyermekotthon és a Fővárosi Szilágyi Erzsébet Gyermekotthon integrációját követően új néven és új lendülettel, több évtizedes tapasztalatuk birtokában, erőik egyesítésével folytatja tovább tevékenységét a két patinás intézmény.

Központunk a gyermekvédelem rendszerében, a helyettesítő védelem biztosítására szolgáló intézmény, amely otthont nyújtó ellátást biztosít a szakellátáson belül. Legfőbb célunk, hogy amíg a gyermek bármely okból otthont nyújtó ellátásra jogosult (azaz nem él vér szerinti családjában), családi nevelést pótló gondozásban és nevelésben részesítsük.

A Kedves Olvasó weboldalunkon megismerheti szervezetünk felépítését, szakmai egységeink működését, a gyermekeknek szervezett programjainkat. Honlapunkon megtalálja támogatóinkat is, akik nagyban hozzájárulnak gyermekeink és fiataljaink életének szebbé tételéhez, éppen ezért nagy örömmel veszünk bármilyen segítséget, felajánlást.

Bízom abban, hogy portálrendszerünk segítségével jobban megismerhetik a Cseppkő Gyermekotthoni Központot és az itt élő gyermekek mindennapjait.

                                                                                  Tisztelettel

Dr. Herczeg Krisztián

Igazgató