Galéria

Évente ismétlődő nagyszabású szabadidős rendezvényünk mára hagyománnyá vált. A 24 órás programra a Cseppkőben élő gyermekeket invitáljuk: kerttakarítással, kertészkedéssel kezdődik a nap, majd kulturális-, szellemi- és sportvetélkedőkkel folytatódik. Rengeteg játék, változatos program, megmérettetés deríti jó kedvre a résztvevőket. Nincs olyan, aki ne találna neki tetsző foglalkozást, ahol együtt szórakozhat a többiekkel.

A választék sokszínű: kézműves foglalkozás, karaoke, tánc, tanár-diák bajnokságok, jógaoktatás, bátorságpróba, pókerbajnokság, aszfalt rajzverseny, arcfestés, fodrászverseny, kenyérlángos sütés a kemencénél, nagyvetélkedő, maffia- és gyilkosos játék, amerikai és partizán kidobós, lábszépségverseny, hajnali túra napfelkelte-vadászattal és sok más gyerekeket boldogító játék. A rendezvény szervezésében a Gyermekönkormányzat tagjai is közreműködnek.

Az aktivitásért jutalomtikettek járnak, amelyek frissítőkre, sok egészséges gyümölcsre, finomságokra, ajándékokra válthatók.

Senki sem várja a nap végét, de az álom végül legyőz minket és sorban kidőlünk. Csak a legügyesebbek, úgy huszonöten bírják végig a próbatételeket. A program népszerűségét mutatja, hogy évről évre egyre többen bíztatják egymást: aludj máskor!